21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona millorarà la seguretat en l’accés als principals edificis municipals i incorporarà vigilància les 24 hores

L’Ajuntament de Badalona millorarà la seguretat en l’accés als principals edificis municipals i incorporarà vigilància privada durant les 24 hores del dia en els seus accessos. Per a això, l’Ajuntament està finalitzant la licitació d’un contracte d’un any, prorrogable un any més, que es preveu que entri en vigor durant l’estiu. Tant l’edifici del Viver com la Casa de la Vila comptaran amb aquest servei de vigilància privada 24 hores, mentre que l’edifici del Banc Central comptarà amb un controlador d’accés també 24 hores. El contracte inclou també el control d’accés als Serveis Bàsics d’Assistència Social (SBAS) de la Salut, Llefià i Sant Roc, en els horaris d’atenció al públic. 

La vigilància 24 hores de l’edifici del Viver anirà acompanyada del funcionament sistemàtic dels sistemes de vigilància de radioscòpia i detector de metalls durant l’horari d’atenció al públic, així com del control d’entrada i de sortida. A la Casa de la Vila estarà en marxa el detector de metalls. 

 El nou contracte tindrà un cost anual aproximat de 600.000 euros i entrarà en vigor després que finalitzi l’actual contracte per a la vigilància privada dels principals edificis municipals, el proper dimecres dia 29 de maig. A partir d’aquesta finalització hi haurà dos períodes fins a l’entrada en vigor del nou contracte: en un primer període, aquests edificis els vigilarà la Guàrdia Urbana, com a mesura provisional; i en un segon període serà una altra empresa de seguretat la que prestarà servei fins que doni el relleu a l’empresa que hagi guanyat la licitació.

 El primer tinent d’alcalde, Juan Fernández, ha explicat que amb aquesta licitació per un any prorrogable un any més, “l’Ajuntament s’assegura la vigilància privada durant un període llarg de temps i no s’haurà de recórrer als serveis de la Guàrdia Urbana per a aquest control”, ha manifestat. A més, ha afegit que la voluntat de l’Ajuntament “és implementar millores en el servei, per continuar garantint un entorn segur per a tots els ciutadans que accedeixen als serveis municipals, així com per als treballadors”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles