23 C
Badalona
lunes, mayo 20, 2024
spot_img

Qui viu als estanys i basses del parc? nova proposta de la ‘Jugatecambiental’ per aquest diumenge 12 de maig al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona

Aquest diumenge 12 de maig, de 12 a 13.30 hores el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acollirà una nova proposta de la ‘Jugatecambiental’: l’activitat Qui viu als estanys i basses del parc?. Es tracta d’una petita passejada per conèixer els ecosistemes aquàtics que hi ha.

Tothom que hi participi podrà conèixer l’origen de l’aigua al parc, el llac, les basses, les fonts i quina importància té la biodiversitat que amaguen els ambients aquàtics de Can Solei i de Ca l’Arnús. També, a l’aula d’educació ambiental (situada al costat del Jardí de les papallones) s’observaran i coneixeran de prop organismes aquàtics que s’hauran capturat prèviament i, amb una lupa binocular, es podran observar els organismes aquàtics més petits.

A més, de les 11.30 a les 13.30 hores, hi haurà l’espai de joc i aprenentatge a la ‘Jugatecambiental’ que es troba a l’antic bar a tocar dels jocs infantils

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia, i el punt de trobada (per a l’activitat Qui viu als estanys i basses del parc?) és a la ‘Jugatecambiental’ a partir de les 11.30 hores.

El projecte de les Jugatecambientals del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric és fruit d’una col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles