26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Torna el concurs de relats de terror i fantàstic al Cryptshow Festival

L’edició que Cryptshow Festival fa la majoria d’edat recupera una de les potes que van fer del festival en els seus inicis multidisciplinar, el concurs de relats. En aquesta ocasió, engeguem amb molta il·lusió el I Premi de Relats Cryptshow – El Biblionauta conjuntament amb l’Associació Cultural El Biblionauta, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la divulgació de la literatura de ciència-ficció i fantasia en llengua catalana.

El interessats han de presentar els seus relats, originals, inèdits i en llengua catalana, abans del 15 de juliol d’aquest any amb una extensió mínima d’una frase i, màxima, de 4.200 caràcters, inclosos els espais. La temàtica és Antropocentrisme. El relat guanyador serà publicat al pròxim número de Freakcions. Recull de narracions estranyes, el recull anual del Biblionauta que  aplega relats fantàstics inèdits en llengua catalana, originals i traduccions actuals. 

Us fem arribar les bases del concurs: 

1. Hi poden participar tots els escriptors amb una obra original i inèdita, en llengua catalana. Els drets d’edició i reproducció de l’obra presentada no podran estar cedits a tercers. L’obra tampoc no podrà haver estat presentada a un premi pendent de resolució. El tema del relat és l’antropocentrisme, temàtica del Cryptshow 2024, en el marc dels gèneres del terror, la fantasia i la ciència-ficció.

2. L’extensió mínima del relat serà d’una frase i la màxima de 4.200 caràcters, inclosos els espais.

3. Els textos s’han d’enviar en arxiu de text editable abans del dia 15 de juliol de 2024 a les 00:00 h a relats@cryptshow.com. S’hauran d’enviar dos fitxers adjunts nominats segons el següent exemple: títoldelrelat.doc i títoldelrelatPLICA.doc. El primer document ha de contenir el relat, que ha d’estar titulat i signat amb pseudònim. El segon document contindrà la plica, és a dir: títol, pseudònim, nom i cognoms de l’autor, data de naixement, adreça postal, adreça de correu electrònic i número de telèfon.

4. Un jurat format per membres del Cryptshow i de El Biblionauta, així com professionals independents, escollirà el relat guanyador.

5. El relat guanyador serà publicat al pròxim número de Freakcions. Recull de narracions estranyes.

7. Un cop conegut el veredicte, el guanyador haurà de signar un document on cedeixi els drets d’edició i reproducció del relat durant el temps màxim permès per la llei i en exclusivitat durant un any a Cryptshow i a El Biblionauta. En aquest mateix document, a més, haurà de manifestar que l’obra és de la seva autoria i que els esmentats drets no estan cedits a tercers. Qualsevol publicació posterior del relat per part de l’autor o de tercers l’haurà d’identificar com a guanyador del I Premi Cryptshow – El Biblionauta. L’atribució del premi serà anul·lada en cas de no complir-se les condicions d’aquest punt.

8. La participació en el I Premi Cryptshow – El Biblionauta implica l’acceptació sense reserves d’aquestes bases.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles