26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’empresari badaloní Enrique Tomás dóna el tret de sortida de les Festes de Maig 2024 amb un pregó en el qual ha afirmat que Badalona és una de les millors ciutats del Mediterrani

L’empresari badaloní Enrique Tomás ha estat l’encarregat de pronunciar el pregó des del balcó de la Casa de la Vila de les Festes de Maig de Badalona 2024. El conegut empresari, ambaixador del pernil arreu del món, ha afirmat en el seu pregó  que Badalona és una de es millors ciutats del Mediterrani.

De Badalona al món

Nascut a Badalona l’any 1966, Enrique Tomás és el petit d’onze germans. L’any 1982 va començar la seva activitat empresarial amb una petita parada al Mercat de la Salut. Des dels seus inicis darrere el taulell, fruit de l’esforç, la capacitat per a entendre les necessitats dels clients a través del tracte directe i l’especialització en el producte ibèric, Tomás ha aconseguit ser el principal referent del pernil arreu del món. Avui dia, l’empresari badaloní lidera una empresa amb més 120 botigues situades en diversos països d’Europa i Amèrica i que ja es prepara per desembarcar en el mercat asiàtic amb l’obertura de quatre nous establiments a la Xina.

El pregó

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha donat la benvinguda als badalonins i ha presentat al pregoner, explicant que Enrique Tomás no desaprofita cap oportunitat per mostrar arreu del món el seu orgull per Badalona.

Enrique Tomás des del balcó de la Casa de la Vila s’ha dirigit al públic que omplia la plaça. En un pregó emotiu, ha recordat els seus inicis al barri de la Salut i ha volgut remarcar que “per a mi, Badalona continua sent el centre del meu món”. També ha demanat confiança i esforç a tots els badalonins “perquè tots i cadascun de vosaltres sou molt importants i estic convençut que farem que Badalona acabi sent una de les millors ciutats d’Europa”.

Les seves paraules han estat acompanyades per una intèrpret de llenguatge de signes que ha ajudat les persones amb discapacitat auditiva a seguir el pregó, i també s’han pogut escoltar i veure a través de Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió de Badalona.

Podeu escoltar el pregó íntegre al servei a la carta de Ràdio Ciutat de Badalona en aquest enllaç https://radio.bdncom.cat/programs/especials-radio-ciutat-de-badalona/radiob_podcast_21521 i en versió vídeo al canal de YouTube de Badalona Comunicació (youtube.com/@BadalonaComunicacio).

Inici de les Festes de Maig 2024

Després del Pregó, també a la plaça de la Vila, la música ha pres el protagonisme amb el Tribut a Queen de Momo Cortés, un xou per recordar un dels grups més importants del segle XX i homenatjar de tot cor la figura de Freddie Mercury.

A les 21.30 hores, organitzada per la Comissió de Festes, té lloc la Nit del Mono. A partir de la figura del capgròs del mono, es farà una cercavila nocturna i festiva amb música de gralles i xaranga des de la plaça de la Vila passant pels carrers de Baix a Mar i amb final davant la figura del Dimoni al passeig Marítim. En acabar, la festa continuarà amb un ball al ritme de discjòqueis a la platja.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles