22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Operatiu policial de la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional a sis establiments de Badalona

Ahir dimecres 17 d’abril a la tarda, la Guàrdia Urbana de Badalona i el cos de la Policia Nacional van dur a terme un operatiu policial conjunt en cinc establiments de la ciutat en què es tenia constància que s’operava incomplint la legalitat. Concretament, es va actuar en dos supermercats de la cadena Awami, tres tallers mecànics i un saló de massatges.

L’actuació es va saldar amb l’aixecament de 15 actes per diversos delictes (manca de llicències, incompliment de les mesures de seguretat, incompliment de mesures higièniques, delictes contra la protecció de dades, causes d’estrangeria). Durant l’operatiu també es va fer un esbrinament de domicili i es va citar a una persona amb causes pendents.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha remarcat la importància de la col·laboració dels diferents cossos de seguretat per reduir la delinqüència i també l’incompliment de la legalitat en els establiments comercials. “La nostra voluntat és fer que els carrers de Badalona siguin segurs i que tots els veïns visquin amb tranquil·litat en els seus barris, però també creiem que és  imprescindible dur a terme operatius policials com el d’ahir, que lluiten contra aquells que incompleixen la llei a l’hora de treballar i oferir serveis a la ciutadania” ha assegurat Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles