22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Carrera demana al govern un pla de neteja pel passeig marítim


El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha demanat al govern municipal que reforci la neteja del passeig marítim. En una reunió amb veïns de la zona, Carrera va constatar una manca de reforç de neteja en alguns punts de la façana marítima. Amb l’arribada del bon temps, com el darrer cap de setmana, el nombre de visitants al passeig marítim es multiplica i també el nombre d’establiments oberts. Carrera ha demanat un pla que permeti dividir les restes que generen els restaurants, per una part, i per l’altra la que generen els veïns. De fet, des de l’entitat veïnal han transmès al PSC la demanda de poder tenir diversos contenidors de reforç en els punts on més gent s’aplega. D’altra banda, en la mateixa reunió amb els veïns de la façana marítima, Carrera també ha demanat al govern municipal que posi més vigilància de la Guàrdia Urbana per mirar de reduir les actituds incíviques que tenen lloc a la zona. Segons han traslladat els veïns al PSC, amb el bon temps també augmenten les baralles, furts i bretolades a la façana marítima.

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles