15.1 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

El pròxim dilluns 15 d’abril comencen els treballs per retirar les restes d’antigues edificacions de la platja del Pont d’en Botifarreta

El pròxim dilluns 15 d’abril s’iniciaran els treballs de retirada de les restes d’antigues edificacions que es troben a la sorra de la platja del Pont d’en Botifarreta de Badalona. Aquestes restes, que són d’uns antics banys,  van quedar al descobert a causa de la pèrdua de sorra provocada pels temporals que han afectat al litoral de la ciutat.

La Demarcació de Costes de Catalunya del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic s’encarregarà d’executar aquesta actuació, que és de la seva competència, a petició de l’Ajuntament de Badalona. Els treballs s’allargaran tota la setmana.

L’alcalde de Badalona es va adreçar la setmana passada al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per  demanar una  reunió urgent a tres bandes per parlar de les actuacions necessàries a les platges de la ciutat i el seu calendari.  Garcia Albiol ha agraït al Ministeri l’actuació prevista a la platja del Pont d’en Botifarreta per a la setmana vinent, una de les peticions de l’Ajuntament de Badalona. “Davant la situació de la nostra costa és imprescindible que treballem plegats perquè les platges de Badalona estiguin a punt per a la temporada de bany”, ha assegurat Garcia Albiol. No obstant això, l’alcalde ha reiterat la necessitat d’una actuació urgent de regeneració de sorra de cara a la temporada d’estiu i d’altres mesures a més llarg termini. “L’aportació de sorra al més aviat possible és fonamental perquè els veïns de Badalona puguin gaudir amb normalitat de la platja el pròxim estiu, i també per garantir el bany accessible”, ha recordat Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles