13.7 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

El Centre Cultural l’Escorxador acull una nova edició de “Les Butxaques Creatives” amb el cicle “Tast de Teatre”

Aquest dijous 11 d’abril es posa en marxa una nova edició de Les Butxaques Creatives amb el cicle “Tast de Teatre” al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3. Les Butxaques Creatives són uns tallers temàtics tindran lloc fins al 20 de juny tots els dijous de 16.30 a 18 hores. Organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, es treballaran diferents disciplines artístiques facilitant un espai de reflexió, expressió i creació cultural. Es tracta de propostes per al desenvolupament cultural i artístic des de la dinamització i participació grupal, amb una metodologia dinàmica i participativa.

En aquesta edició es treballaran les arts escèniques com una eina per teixir vincles entre els diferents col·lectius i entitats del territori, tot fomentant la inclusió social, el treball en equip, el vincle intergeneracional i l’aprenentatge mitjançant el joc i l’experimentació creativa.

A través de diverses activitats, en format taller, els participants posaran en pràctica i experimentaran el gaudi personal amb l’art, la creació artística i el desenvolupament comunitari i personal. Aquestes activitats educadores artístiques es caracteritzen per una voluntat d’ampliació de coneixements i expressions, però també es dona un component de socialització i de relació social. Són propostes que associen la pràctica i l’acció, establint espais de coordinació en l’àmbit comunitari amb els col·lectius i les entitats culturals i educatives del territori.

Cada trimestre la proposta de les Butxaques Creatives serà d’una temàtica diferent que girarà entorn les arts escèniques, plàstiques o visuals.

Les activitats són gratuïtes i van dirigides a persones majors de 18 anys.

L’aforament, amb inscripció prèvia, és limitat. Més informació a:

https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/butxaques-creatives-tast-de-teatre

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles