Aïda Llauradó demana explicacions al govern del PP per no programar ni una sola actuació a la iniciativa “Cap Butaca Buida”

En canvi, Llauradó valora molt positivament i felicita l’èxit del Círcol, que ha aconseguit exhaurir totes les entrades al concert d’Andrea Motis i Josep Traver, el 16 de març.

0
173

La Diputada adjunta de Cultura a la Diputació de Barcelona, Aïda Llauradó, i regidora de Badalona En Comú Podem, valora molt positivament l’èxit que ha tingut el Círcol a la iniciativa “Cap Butaca Buida”, exhaurint les entrades del concert d’Andrea Motis i Josep Traver.

L’objectiu d’omplir totes les localitats s’ha aconseguit gràcies a l’entitat del Círcol, ja que ha estat l’únic en fer programació aquest dissabte 16 de març. En aquest sentit, Llauradó felicita el compromís i l’èxit del Círcol, i lamenta la falta de compromís amb la cultura per part del govern del PP, que no ha programat ni una sola actuació. Segons explica Llauradó a un vídeo publicat a les xarxes socials, l’Ajuntament de Badalona disposava del “Programa.Cat” on la Diputació de Barcelona i la Generalitat havien fet una convocatòria extraordinària per facilitar als teatres públics de la província programar un espectacle pel dia 16 de març, i afavorir així la participació de tots els municipis a “Cap Butaca Buida”. Tot i així, l’Ajuntament de Badalona ha renunciat a participar-hi.

Segons declara Llauradó: “Exigim explicacions al govern del PP per no haver participat de la primera diada del teatre a Catalunya, tenint 3 teatres públics que haurien d’estar a disposició de la ciutadania i fomentar les arts escèniques en un dia tant important com el 16 de març, on institucions, entitats i tot el sector s’hi ha volcat perquè sigui un èxit”.

Amb tot, aquest primer any la iniciativa de “Cap Butaca Buida” ha aconseguit superar els 55.000 espectadors/es, ha assolit el repte d’omplir els teatres, amb 145 espais escènics de tot Catalunya, amb un 92% d’ocupació, assolint el rècord mundial d’espectadors en teatres en un sol dia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí