20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

La jornada dels Micaquets torna a triomfar

El passat dissabte 20 d’abril va tenir lloc una nova edició de la Jornada dels Micaquets, organitzada pels Castellers de Badalona, i que va servir per tornar a apropar l’activitat castellera a la ciutat, i sobretot als més menuts. La Jornada que va tenir lloc a la Plaça de La Plana va començar amb tot un seguit d’activitats que van ocupar el matí, i que van servir perquè tots aquells nens i nenes que s’apropessin, poguessin provar el que és ser canalla d’una colla castellera per un dia. Posteriorment, es va celebrar un dinar popular on es va servir paella a tota aquella gent que va voler-se quedar.
La Jornada no va acabar aquí, ja que a la tarda el músic i animador Marc Oriol va portar la festa fent ballar a tota la plaça, mentre en la barra que va muntar Castellers de Badalona se servia una xocolatada gratuïta. Després va arribar el plat fort del dia, petits i joves van posar les seves habilitats de força, equilibri, valor i seny a prova amb el ja mític Apila Caixes. Es van viure grans moments de riure i emoció, finalitzant amb la superació del record de caixes apilades, ja que la Castellera Micaco, Ariadna Sánchez, va aconseguir col·locar-ne 28, 2 per sobre de les que ella mateixa ja va col·locar l’any passat.
La Jornada va tornar a ser un èxit,i sense dubte ja s’ha fet un lloc en el calendari d’activitats assenyalades de la ciutat de Badalona, ajudant a difondre any darrere any la tradició castellera, especialment als nens i nenes de la ciutat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles