15.5 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Presentat el cartell de les Festes de Maig de Badalona 2024, obra de Claudia Ceciliano

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, ha presentat avui, en un acte que ha tingut lloc a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, el cartell de les Festes de Maig 2024. El disseny guanyador del concurs és el presentat per Claudia Ceciliano Garcia, alumna del 2o curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Impresa, estudiant de segon curs de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.

El cartell de les Festes de Maig de 2024 recull alguns dels elements més singulars Badalona i de les festes com ara la figura del Dimoni, el mocador, el foc, la pirotècnia i les onades del mar, que formen part de l’escut de la ciutat.

La proposta de Claudia Ceciliano ha estat l’escollida pel jurat d’entre les 46 obres presentades. Clara Campara, alumna del 2n curs d’Il·lustració, ha obtingut el segon premi i Guillermo Peláez, també alumne de 2n, el tercer.

Claudia Ceciliano té 20 anys i viu a Santa Coloma de Gramenet. Va arribar a l’EASDP Pau Gargallo per cursar batxillerat artístic i ara està estudiant el Cicle Superior de Gràfica Impresa. De petita volia ser dissenyadora de moda i l’encantava dibuixar dissenys de núvies, però ha descobert que el disseny gràfic és la seva veritable passió.

El nom de Claudia Ceciliano s’afegeix al llistat d’alumnes d’aquest centre que des de l’any 2007 signen l’autoria del disseny del cartell de les Festes de Maig. Recordem que des de 2007 l’autor del cartell es tria en un concurs convocat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors. L’obra seleccionada esdevé la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig que elabora l’Ajuntament de Badalona.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, ha felicitat la guanyadora i els finalistes pels seus dissenys i agraït la col·laboració i implicació de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo en l’elaboració del cartell de les Festes de Maig. “A Badalona tenim la sort de tenir un centre com el Pau Gargallo, una pedrera de talent i creació que fa de la nostra ciutat un referent en el disseny i les arts gràfiques”, ha remarcat la regidora González.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles