20.7 C
Badalona
domingo, mayo 5, 2024
spot_img

Badalona adquireix l’edifici del Centre d’Especialitats del carrer de Sant Anastasi

L’Ajuntament de Badalona, a través de Badalona Serveis Assistencials (BSA), ha adquirit l’edifici situat als números 67-69 del carrer de Sant Anastasi on està ubicat el Centre d’Especialitats Sant Anastasi (CESA) que acull una part de les consultes externes de l’Hospital Municipal de Badalona (HMB).

Aquest immoble, situat a pocs metres de l’Hospital Municipal, ofereix actualment les consultes d’Endocrinologia, Nutrició, Reumatologia, Salut Laboral, Oftalmologia, Otorrinolaringologia i Urologia. L’edifici, que havia estat l’escola Escalada, va ser condicionat per l’Ajuntament i va començar a rebre els primers pacients l’any 2011.

Amb l’adquisició de l’edifici, per un import de 2,7 milions d’euros, i la seva titularitat municipal s’acaba definitivament amb les incerteses generades durant els darrers anys respecte de la cobertura contractual de l’immoble.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que “he signat la compra d’un edifici estratègic per a la sanitat a Badalona, molt content de fer un pas més perquè els veïns de la ciutat rebin la millor atenció sanitària”. L’alcalde ha afegit que: “per fi, després de molts anys, hem assegurat el futur d’aquest espai de referència que presta un servei d’especialistes imprescindible per a Badalona”.

Centre d’Especialitats Sant Anastasi està gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA), una organització de titularitat municipal que presta serveis integrals de salut i socials.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles