12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Badalona tindrà als barris de Coll i Pujol i Sant Crist una sala d’estudi que obrirà 24 hores tots els dies de l’any

Badalona tindrà una sala d’estudi que obrirà les 24 hores al dia, els 365 dies l’any. Aquest equipament estarà situat al carrer d’en Vila i Vall-llebrera, al barri de Coll i Pujol i Sant Crist de Can Cabanyes. Serà un espai autònom i segur perquè l’accés, per als ciutadans de Badalona, es farà a través d’una aplicació i la seguretat estarà garantida a través d’un circuit intern de vigilància amb càmeres connectat a la Guàrdia Urbana. El nou equipament estarà situat als baixos d’un nou edifici, amb una superfície de 400 m2 i disposarà de tres espais diferenciats destinats a la lectura, a l’estudi i una altra zona equipada per al treball en grup.

L’anunci d’aquest nou espai l’han fet avui en roda de premsa l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia. L’alcalde ha destacat que “aquest és el primer equipament nou que tindrà la ciutat des de fa 9 anys, ja que no se n’ha fet cap des que es va posar en funcionament l’Estadi Municipal de Badalona”. Concretant més, l’alcalde ha destacat que “la nova sala d’estudi serà el primer equipament de la història al barri de Coll i Pujol i el primer equipament de tipus cultural al barri de Sant Crist”. En aquest sentit, l’alcalde ha afirmat que la nova sala d’estudis suposarà un avenç en la vertebració de la ciutat i que amb aquesta actuació la ciutat paga un deute pendent amb Coll i Pujol, que ha estat un barri “oblidat” des del punt de vista dels equipaments.

Garcia Albiol ha explicat que la inversió municipal en aquest nou equipament serà de 300.000 euros i ha destacat que la nova sala d’estudi serà un exemple de modernitat. Les obres d’adequació ja han començat i estaran finalitzades abans de l’estiu. Després s’haurà de dotar l’espai de mobiliari i instal·lar-hi els elements tecnològics, de manera que l’entrada en funcionament es preveu per al segon semestre d’aquest any. Xavier Garcia Albiol ha avançat que “aquesta sala d’estudis no serà l’única que aquest Govern municipal posarà en marxa, perquè en aquest mandat Badalona en tindrà dues més”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles