8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Tres-centes persones van assistir ahir a un acte de l’Ajuntament de Badalona per homenatjar els voluntaris i treballadors que van participar en la Cavalcada de Reis

L’Ajuntament de Badalona va oferir ahir al vespre a l’Hotel Badalona Tower un acte de reconeixement a tots els voluntaris i treballadors que van participar en la Cavalcada de Reis d’enguany i que va comptar amb l’assistència d’unes tres-centes persones. Amb aquest homenatge l’Ajuntament ha agraït el compromís i esforç de totes les persones que formaven part de la comitiva o que estaven treballant i que, malgrat la pluja i les condicions meteorològiques adverses que hi va haver durant la tarda del 5 de gener, van voler acabar el recorregut previst per assegurar que tots els infants de la ciutat podien veure Ses Majestats els Reis d’Orient.

Durant l’acte, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va agrair a tots els assistents l’esforç que van fer la vigília de Reis per continuar la Cavalcada sota la pluja i els va felicitar per la seva «il·lusió, estima i professionalitat». «No podíem anar un per un a donar-vos les gràcies, i d’aquí aquest acte de reconeixement que fem avui», va assenyalar l’alcalde.

D’altra banda, Xavier Garcia Albiol també va anunciar que els nens que havien accedit a la participació en la Cavalcada mitjançant el tradicional sorteig hi podran tornar a participar l’any vinent, per poder viure aquest esdeveniment en condicions de normalitat. «Es van estar mullant i no van poder acabar la Cavalcada i és de justícia que tinguin el dret de repetir l’any vinent i que ho puguin gaudir, perquè al final és del que es tracta: que ells tinguin molta il·lusió per poder-la transmetre als més petits», ha dit l’alcalde. Aquesta mesura excepcional afectarà els dotze nens que van en les carrosses dels Reis i també a una trentena més que són els que van a les carrosses dolces, que reparteixen els caramels.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles