12.5 C
Badalona
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

Operatiu policial a l’estació de Badalona Pompeu Fabra de la línia 2 del Metro

Un operatiu de Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional va identificar ahir 43 persones a l’estació de Badalona Pompeu Fabra de la línia 2 del Metro amb el resultat d’una persona detinguda per prohibició judicial de portar armes (era posseïdor d’un ganivet) i tres persones més denunciades per tinença de substàncies prohibides.

L’operatiu s’emmarca en les actuacions de vigilància que la Guàrdia Urbana, -en ocasions com aquesta en cooperació amb la resta de cossos policials- porta a terme en les estacions de metro i tren de la ciutat. L’objectiu d’aquestes intervencions policials és dissuadir i evitar la comissió de delictes i, a la vegada, millorar la sensació de seguretat de les persones que utilitzen el transport públic i la ciutadania en general.

En línia amb aquests objectius, recentment s’han intensificat els operatius preventius en altres estacions de metro, com en la de Pep Ventura, de la L-2 i la de Llefià, de la L-9 Nord. A la parada de Pep Ventura es van aixecar cinc actes per possessió de substàncies il·legals i a Llefià dues, pel mateix motiu. A Llefià, l’operatiu de la Guàrdia Urbana responia a queixes d’usuaris sobre situacions d’inseguretat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha recordat que la millora de la seguretat és una prioritat del seu govern i ha manifestat que “aquesta iniciativa que s’està portant a terme d’incrementar la vigilància a les estacions del transport públic de la ciutat reflecteix el compromís del govern municipal i de la Guàrdia Urbana amb la prevenció dels delictes i amb l’increment de la seguretat per als veïns i veïnes de Badalona”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles