23.6 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local 

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa la creació d’una Guia de Restaurants i Eixos Comercials de la ciutat per promocionar el sector de la restauració i el comerç i potenciar la gastronomia local. Es tracta d’una iniciativa que ja estarà enllestida per a la campanya de Nadal, en la que el Govern municipal està treballant amb la voluntat de fer gaudir als veïns i veïnes de les festes i, a la vegada, atraure un gran nombre de visitants. La guia inclourà restaurants i els principals eixos comercials de la ciutat i es repartirà durant tot l’any en els principals punts d’informació, en l’oficina de Turisme, en els hotels i espais de restauració i en els punts més turístics i concorreguts de la ciutat.  

Els restauradors que vulguin formar part de la guia ho poden fer gratuïtament fent una inscripció telemàtica fins al 16 d’octubre on s’han de facilitar les dades del negoci. Per ser un dels establiments de la Guia de Restaurant i Eixos Comercials de l’Ajuntament de Badalona s’han de complir els següents requisits: 

– L’establiment pertany al terme municipal de Badalona 

– Es disposa de servei de reserva de taula 

– Es disposa de servei de cambrers 

– Es disposa de servei de taules parades 

– Es disposa de presència / oferta de vins i escumosos 

– Es disposa de presència / oferta de postres 

– Es disposa de carta de l’establiment redactada en català i castellà 

La inscripció es pot fer presencialment a l’Oficina de Turisme de Badalona, carrer de Francesc Layret 78-82, o en línia a través de l’enllaç següent: 

https://seu.badalona.cat/sta/CarpetaPublic/?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269000262421900307753

Per a qualsevol dubte podeu consultar amb l’Oficina de Turisme de Badalona enviant un correu a otb@badalona.cat o trucant per telèfon al 93 483 29 90.  

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha explicat que “a Badalona disposem d’una restauració de gran qualitat, amb una proposta gastronòmica molt variada i que està a l’altura de les grans ciutats; és per això que impulsem aquesta Guia de Restaurants i Eixos Comercials amb l’objectiu de donar a conèixer tant als veïns com als turistes la gran oferta que hi ha a Badalona”. Agüera ha remarcat que “volem aprofitar la campanya de Nadal, que enguany atraurà un gran nombre de visitants, per començar a difondre la Guia, però es tracta d’una iniciativa que no volem limitar només a aquestes dates, sinó que esdevingui un document de referència durant tot l’any i que es pugui ampliar i dotar de major contingut en un futur”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles