25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Jornada sobre “Descarbonització i Economia Circular al sector Químic i Farmacèutic” al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) 

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acollirà el pròxim dimarts 26 de setembre la jornada “Descarbonització i economia circular al sector Químic i Farmacèutic” per tractar sobre les oportunitats i els desafiaments que suposa la transició verda per a aquestes empreses amb destacada presència a Badalona. 

Aquesta jornada forma part d’un cicle de jornades dedicades a la descarbonització industrial que s’estan celebrant en diferents municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que estan organitzades per AEMES Smart (Asociación de Empresas de Movilidad, Entorno Sostenible i Smart), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’IREC (Institut de recerca de l’Energia de Catalunya), i la Fundació Empresa i Clima. La jornada compta amb el suport d’AEBALL / UPMBALL (Associació Empresarial i Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i el Baix Llobregat), FEDEQUIM (Federació Empresarial Catalana del sector químic) i de l’Ajuntament de Badalona a través de Reactivació Badalona. 

A la jornada, que tindrà lloc entre les 9 i les 11.40 hores es presentaran casos concrets d’experiències i analitzant les dificultats i els avantatges competitius que aporta la descarbonització. En la jornada s’abordarà, entre altres temes, la qüestió de com afectarà la nova Directiva sobre Informes de Sostenibilitat Corporativa (CSRD) i la Taxonomia Verda, que és un tema d’interès per a qualsevol sector. 

La presentació de la jornada comptarà amb les intervencions del primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns i Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández; del director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB, Héctor Santcovsky, i del president de la Comissió de Medi Ambient de FedeQuim, Martí Puig. 

A la taula rodona on es presentaran casos d’èxit del sector químic/farmacèutic participaran la directora de la Fundació Empresa i Clima, Elvira Carles; la responsable legal a Fundació Empresa i Clima, Nuria del Pozo; el director general d’IREC; Joan Ramón Morante; la Regulatory Affairs Manager de Lluch Essence, Mar Mulero; el director H2 i Transició Energètica – Sud d’Europa de Carburos Metálicos (Grup Air Products), Hèctor Carbonell;  i la Global Environmental Líder d’Almirall, Joana Martínez Portillo. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles