21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Fins al 28 de setembre les entitats de Badalona poden demanar les subvencions per a dur terme actuacions d’utilitat pública o interès social per a la ciutat 

Fins al pròxim dijous 28 de setembre està oberta la convocatòria de les subvencions que atorga l’Ajuntament de Badalona per concurrència competitiva a les entitats que realitzin activitats o programes referits a l’educació, participació, acció cultural, cooperació, esports, joventut, feminisme, serveis socials, gent gran, convivència, salut i comerç, durant l’exercici 2023. 

Podran obtenir la condició de beneficiaries aquelles entitats que duguin a terme actuacions o programes d’utilitat pública o interès social per al municipi de Badalona; que les activitats complementin o supleixin la competència municipal, i que siguin sense afany de lucre. 

Les entintats que vulguin optar a les subvencions hauran de fer les sol·licituds a través de la seu electrònica fins al 28 de setembre a les 23.59 hores. 

Podreu trobar més informació sobre la convocatòria en aquest enllaç

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles