Aquest dijous s’inaugura el curs escolar 2023-2024 a Badalona 

La trobada és oberta al professorat, als equips directius dels centres educatius de la ciutat i a tota la comunitat educativa

0
244

El Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) acull aquest dijous, 21 de setembre, 17.30 a 19 hores, l’acte d’inauguració del curs escolar 2023-24 que reunirà al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat, i a tota la comunitat educativa. De 17 a 19.15 hores també es podrà veure una mostra de serveis, projectes i materials didàctics en el mateix Museu. 

L’acte, coorganitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, comptarà amb la participació de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, i de la directora dels Serveis Territorials al Barcelonès del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Silvia Ortiz. 

En el decurs de l’acte es presentarà el Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24, que inclou activitats adreçades a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat promogudes des de diferents centres, serveis, entitats i xarxes. Finalment es farà la conferència «El tetraedre de l’aprenentatge amb sentit», a càrrec d’Elisabet Aznar Vacas, directora del Centre de Recursos Específics de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa (CESIRE). 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí