21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El PSC denuncia que l’ocupació de l’antic B9 farà perdre tallers laborals subvencionats

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha denunciat aquest dimecres l’ocupació, aquest estiu, de l’antic institut B9, al barri del Remei. Des de fa anys, aquest edifici era utilitzat per l’Institut Municipal de l’Ocupació, l’IMPO, per realitzar tallers d’orientació laboral, dedicats a l’electricitat i lampisteria, a part d’alguns específics de soldadura. Carrera ha denunciat que aquestes especialitats no es podran fer en aquest espai perquè l’edifici està ocupat, a més amb el risc de perdre les subvencions que rep l’IMPO per aquests tallers. Fernando Carrera ha afegit que aquesta ocupació és un perill per les persones que hi malviuen, per la gran quantitat de deixalles que ja acumulen i no entenc com un govern, que ha fet bandera de tenir una regidoria específica d’ocupació, ha permès que s’ocupi aquest edifici municipal. Carrera ha demanat al govern del PP una resposta i quines alternatives s’han trobat per continuar duent a terme els tallers d’orientació laboral.

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles