21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre 

El litoral badaloní acull aquest diumenge, 24 de setembre, la cursa La Rentrée, una cursa inclusiva que constarà de dues distàncies competitives: una de 10 quilòmetres i una de 5 quilòmetres (que comptaran amb cronometratge oficial) i una tercera cursa no competitiva, amb un caire més familiar i on es poden portar mascotes, de 3 quilòmetres.  

El punt de sortida i arribada de la cursa estarà situat al passeig de la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi, on hi haurà servei de guarda-roba. La sortida de les carreres de 10 i 5 quilòmetres serà a les 10 hores, i la de 3 quilòmetres, a les 11.30 hores.  

Els dorsals i la bossa del corredor es poden recollir dissabte, 23 de setembre, de 10 a 20 hores, i el mateix diumenge 24, dia de la cursa, de 8 a 11 hores a l’Escola del Mar. Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37). Les inscripcions per poder participar a la cursa es tanquen demà dijous, 21 de setembre de 2023, a les 23.59 hores.  

La cursa també té un vessant solidari atès que les persones que vulguin podran fer un donatiu a la Creu Roja en el moment de la seva inscripció. 

L’acte ha comptat amb la presència el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández; la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florencia Badia; del regidor de l’Àrea de Coordinació Territorial i adjunt d’Esports, Juan José Portillo, Jaime Grau, gerent de Zona Vip Events, l’empresa badalonina organitzadora de la cursa, i dels diferents patrocinadors. 

El primer tinent d’alcalde, Juan Fernández, ha destacat que: “estem molt satisfets que organitzadors i patrocinadors apostin per Badalona com a circuït de curses, aquests esdeveniments són benvinguts perquè, a més de fomentar la participació esportiva dels badalonins i badalonines, són molts positius per a la projecció de la imatge de la ciutat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles