15.6 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

Aquest divendres s’ha posat en marxa l’embarcació de neteja de l’aigua de les platges de Badalona 

Des d’aquest divendres 4 d’agost Badalona compta amb una embarcació que s’encarrega del servei de neteja d’aigües litorals. El Govern municipal ha portat a terme en un mes el procés de licitació d’aquest servei per minimitzar el problema de la presència de residus sòlids flotants a la zona de bany i a les platges del litoral del municipi. La presència d’aquest tipus de materials és un dels problemes més freqüents en el litoral badaloní.  

L’embarcació treballa de 10.30 a 18.30 hores cada dia de la setmana, caps de setmana i festius inclosos fins diumenge 17 de setembre. El cost previst del servei és d’aproximadament 29.000 €. 

El servei inclou: 

– L’embarcació de recollida de sòlids flotants, a més del personal i els mitjans o materials necessaris per dur a terme les tasques de neteja. 

– La recollida i retirada de sòlids flotants i semisubmergits a la zona de bany, així com d’altres residus i substàncies presents a l’aigua de mar. 

– Gestió dels residus i materials recollits a través d’un gestor de residus autoritzat. 

– Millora de 3 jornades de neteja amb un dron aquàtic. 

La regidora de Medi Ambient, Sònia Egea, ha manifestat que “aquest servei de recollida de sòlids flotants no és la solució definitiva a la neteja de l’aigua de mar, però sí que millorarà l’estat de l’aigua de les platges de Badalona”. Segons Egea “hem posat tots els recursos que hem pogut en un mes de govern perquè les platges estiguin el més netes possible; a més d’aquesta embarcació, també hi ha un servei de recollida manual i el de la garbelladora a la sorra. Ara també fa falta que hi hagi un comportament cívic de la gent que utilitza i gaudeix les nostres platges”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles