20.5 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona recull més de 2.500 quilos de residus en un operatiu de neteja al barri de Sant Roc

L’Ajuntament de Badalona ha fet aquest dijous al matí un operatiu de neteja al barri de Sant Roc en què s’han recollit 2535 quilos de residus. Entre els materials que s’han aplegat hi havia trastos de tota mena, bicicletes trencades i lligades amb cadenes, carros de supermercat, fustes i altres materials de construcció, cadires, mobles diversos, matalassos i piscines inflables de plàstic.

En l’operatiu, que s’ha dut a terme a partir de les 7.30 hores i que ha durat prop de tres hores, han participat una unitat de neteja formada per sis operaris i dos vehicles (un camió de caixa oberta per apilar el material recollit i un altre d’escombraries). Els operaris han comptat amb suport d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, que els ha acompanyat en el recorregut i han aixecat diverses actes per infraccions de diversa tipologia.

El tercer tinent d’alcaldia de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, ha explicat que “amb aquesta mena d’actuacions volem aconseguir la dignificació dels carrers de la zona i assegurar que els veïns tenen uns espais públics de qualitat, que és una de les prioritats del Govern municipal”. En aquest sentit, Gracia ha demanat “la col·laboració de tota la ciutadania per no haver de dur a terme operacions de neteja d’aquesta magnitud”. El tinent d’alcaldia ha recordat que “amb aquestes accions també fomentem la millora de la convivència i la democratització dels carrers de la nostra ciutat”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles