17.2 C
Badalona
viernes, mayo 10, 2024
spot_img

L’alumnat de l’Escola Pau Gargallotorna a omplir de vida el Passadís d’Artdel Centre Sociosanitari El Carme  

L’espai d’exposicions del Centre Sociosanitari El Carme (CSSC) de Badalona, el Passadís Art, acull aquest estiu la mostra “Lletres en forma”, una selecció de cartells confeccionats per alumnat de l’Escola d’Art Pau Gargallo. D’aquesta manera l’espai torna a cobrar vida després d’un temps sense activitat.

La exposició, que ja es pot visitar i que es renovarà amb altres cartells a la tardor, la formen 9 treballs elaborats en el marc de l’assignatura Disseny tipogràfic del segon curs del Grau de Disseny Gràfic. Són obres de temàtica lliure, confeccionades amb una limitació de tres colors i a partir del concepte de creació de lletres, que presenten frases motivacionals, grups musicals i propostes publicitàries. Els estudiants han escollit els textos i dissenyat les tipografies de la manera més adient per expressar el missatge triat en cadascun dels casos.

Des de l’escola d’art badalonina qualifiquen l’experiència de poder exposar en aquest espai de “doblement enriquidora, per la possibilitat que ofereix als alumnes de donar a conèixer els seus treballs i pel reconeixement que suposa per a la mateixa escola”. A més, consideren que “formar part d’un entorn que ajuda a millorar el dia a dia de les persones que el transiten és un plaer”.

El Passadís d’Art, situat al primer pis del sociosanitari, va acollir la primera mostra al maig de 2003, coincidint amb la posada en marxa del nou edifici del centre. Usuaris i professionals sempre han valorat molt positivament aquest espai d’exposicions, que en la majoria dels casos ha ofert treballs provinents de l’Escola d’Art Pau Gargallo gràcies a un conveni de col·laboració entre el centre educatiu i BSA.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles