16.2 C
Badalona
domingo, abril 28, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona signa un Ban per recordar que s’ha de fer un ús cívic de les platges

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha signat aquest divendres 30 de juny un Ban municipal per a recordar que els ciutadans i ciutadanes han de gaudir de les platges preservant el civisme i la convivència.

El Ban fa esment dels comportaments regulats per l’ordenança de platges de Badalona i té els punts següents:

FAIG SABER: D’acord amb l’ordenança municipal de

platges de data 17 de juny de 2009.

1 Segons el pla d’usos de temporada, la temporada de bany queda establerta entre el 3 de juny i el 17 de setembre de 2023 ambdós inclosos.

2 Es prohibeix durant tot l’any la utilització d’aparells de música o similars o qualsevol altre instrument que emeti soroll i que produeixi molèsties a la resta de persones usuàries de la platja.

3 Es prohibeix la instal·lació de tendes d’acampada, tendals, ombrel·les o para-sols amb els laterals no diàfans, taules tipus càmping i l’acampada organitzada a la platja durant tot l‘any. S’assimila a l’acampada el fet d’instal·lar-se a dormir a la platja.

4 Durant la temporada de bany qualsevol tipus d’artefactes flotants com kayacs, taules de surf o paddel-surf, o altres… només poden entrar i sortir de l’aigua pels canals d’entrada i sortida d’embarcacions que estiguin abalisats.

5 Es prohibeix el bany i l’estada en les zones destinades a varada i dins dels canals d’entrada i sortida d’embarcacions que estiguin abalisats.

6 En la zona de bany abalisada queda prohibit navegar. L’entrada i sortida d’embarcacions s’ha de fer pels canals d’entrada i sortida d’embarcacions que estiguin abalisats.

7 Durant la temporada de bany només es pot fer la pràctica de pesca recreativa en horari nocturn de 20 h a 8 h. Queda totalment prohibida en temporada de bany la pesca recreativa subaquàtica amb arpons.

8 Durant tot l’any queda expressament prohibida la pesca des del pont del petroli.

9 Queda prohibit durant la temporada de bany, a la sorra i a l’aigua qualsevol tipus d’activitat que pugui causar danys materials o que atempti contra la integritat de les persones.

10 Es prohibeix durant tot l’any la venda ambulant de qualsevol tipus de producte llevat que es disposi de l’autorització municipal corresponent.

11 Es prohibeix durant tot l’any la publicitat a les platges per qualsevol tipus de mitjà: gràfic, sonor o audiovisual.

12 Es prohibeix durant tot l’any fer qualsevol tipus d’expressió gràfica, pintada o grafit, sobre façanes, vidres, immobles, parets, instal·lacions, monuments, mobiliari urbà i qualsevol altre element del paisatge urbà i natural de les platges.

13 Es prohibeix durant tot l’any donar a les dutxes i al rentapeus de les platges la utilització de productes de neteja o higiene personal i donar un ús diferent d’aquell per al que estan destinats.

14 Es prohibeix encendre foc o mantenir-lo encès amb qualsevol finalitat, inclòs l’ús de bombones de gas, barbacoes o líquids inflamables.

15 Es prohibeix dipositar a la sorra i a l’aigua qualsevol tipus de residu.

16 Les infraccions que resultin de l’incompliment d’aquesta ordenança es poden sancionar amb multes de 600 € fins a 1.500 €.”

L’alcalde afegeix al ban que anima “a tots els ciutadans i ciutadanes a gaudir de les platges de Badalona amb civisme i convivència seguint les mesures que s’han aconsellat i recomanat”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles