13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona trasllada a l’empresa concessionària del servei de neteja viària la preocupació per l’acumulació d’escombraries a molts punts de la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit avui amb els responsables a Catalunya de l’empresa concessionària del servei de neteja viària per traslladar-los “la inquietud i la preocupació per la situació d’acumulació d’escombraries que es dona en molts punts de la ciutat” i per treballar en propostes de millores immediates. A la reunió, que ha tingut lloc a l’edifici municipal El Viver, també hi ha participat el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, i el regidor de l’Àrea Pública de Mobilitat, David Mejía.

L’alcalde, que ha qualificat la reunió de molt positiva i profitosa, ha remarcat que una de les preocupacions més urgents que s’ha abordat és l’acumulació d’escombraries, la manca de contenidors i, especialment, la brossa i la brutícia que s’acumula al voltant dels contenidors. En aquest sentit, ha avançat dues propostes de millora:

– Durant els pròxims 15 dies es col·locaran entre 80 i 90 nous contenidors als punts de la ciutat que més ho necessiten i es reposaran els que s’han fet malbé.

– En les pròximes setmanes, quan l’empresa hagi fet l’estudi corresponent, s’instal·laran més contenidors en aquelles zones on durant els últims anys s’ha experimentat un augment de població o d’activitat comercial.

A més, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva sorpresa davant la reducció durant els últims mesos dels 9 serveis de neteja dels espais al voltant dels contenidors (6 de dia i 3 de nocturn) a només 3 en l’actualitat, amb una reducció del 66%. “Algú haurà d’explicar per què es va donar l’ordre a l’empresa de reduir aquest servei”, ha conclòs l’alcalde, que ha assegurat que revertirà aquesta situació.

D’altra banda, l’alcalde ha anunciat que per al pròxim Ple de l’Ajuntament, l’Àrea Via Pública i Mobilitat presentarà una proposta per a la compra de fins a 600 nous contenidors.

Actualment, l’Ajuntament de Badalona està pendent de la redacció dels plecs tècnics per a la convocatòria del nou concurs per al servei de neteja viària, actualment en pròrroga.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles