14.4 C
Badalona
jueves, junio 13, 2024
spot_img

L’espectacle d’Agustí Busom «Mi abuela» tanca el Cryptshow Festival

Cryptshow Festival projectarà el film Chemi Bebia, dirigit pel georgià, que no rus, Kote Mikaberidze. Chemi Bebia ha estat una de les pel·lícules més rares i inclassificables exhibides durant molt de temps entre les parets humides de la sala de projeccions del Schloss. El més sorprenent de Chemi Bebia (el títol del film fa referència al valor de tenir padrins…) és constatar que també a la U.R.S.S. els bolxevics tenien costums capitalistes que imitaven hàbits habituals de l’aristocràcia germànica des de temps immemorials. L’espectacle servirà de clausura del festival dijous el 13 de juliol a les 20h30 al Círcol. Les entrades ja es poden adquirir

Sinopsi
El principal protagonista del film, el director d’una fàbrica, és acomiadat per la seva incompetència i ganduleria, convertint-se l’obra en una sàtira sobre la burocràcia i, per extensió, una crítica cap a certs aspectes del sistema soviètic, amb proclames com «Mort als buròcrates!», «Mort als tràmits i a la paperassa!». Tant atreviment va tenir com a resultat que aquesta obra estigués prohibida pel règim soviètic durant quasi més de cinquanta anys.

Però això, no ho és tot. En destaca també la seva audàcia i excentricitat. La pel·lícula conté una mescla de variats trucs tècnics emprats de forma habilíssima: «stop-motion», titelles i animació clàssica es barregen sorprenentment mantenint una atmosfera anarquista. Aquesta fascinant i excel·lent pel·lícula és, per tant, un exemple únic de com fondre de forma exitosa, avantguarda, comèdia social i les més rabioses tècniques cinematogràfiques d’una manera inclassificable i original.

Espectacle “My abuela” dirigit per Agustí Busom
Un cop més Agustí Busom és l’encarregat de dirigir l’espectacle que acompanya la projecció de la pel·lícula. En aquesta ocasió, Busom dirigeix un diàleg entre dues formacions: la de Pablo Volt i J.GG, que estrenen el seu treball ‘Mordida’ amb sintetitzadors, trompeta, melòdica i programacions creant ritmes llatins, afroamericans, ambient i dub; i la de Jordi Farreras i el mateix Busom, que després de tocar junts molts anys en diversos projectes musicals (Abús, Sohn, Arbre) n’estrenen un de nou pel Cryptshow anomenat BAFF. Un crossover boig i experimental de bateria i guitarra.


 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles