21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

El cartell de la 49a edició de FILMETS Badalona Film Festival és obra de Yvonne Menetray, alumna de l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona

El cartell de l’edició d’aquest any de FILMETS Badalona Film Festival és obra de la dissenyadora Yvonne Menetray, de 21 anys, il·lustradora que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona.

El cartell serà la imatge de la 49a edició de FILMETS que es farà del 20 al 29 d’octubre, i mostra dues mans amb dos ulls al palmell que, segons l’autora del cartell «volen representar els espectadors que venen a veure els curtmetratges, així com la informació i la creativitat que les persones acaben absorbint al assistir a FILMETS».

Yvonne Menetray ha explicat que ha volgut elaborar un cartell que transmeti «diversitat i inclusió; és a dir, que mostri la idea que totes les persones són benvingudes a Filmets».

Aquest cartell serà la imatge gràfica de l’edició de 2023 de FILMETS i es podrà veure a les banderoles i en tots els suports comunicatius del festival de curtmetratges.

Com cada any, els alumnes l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona tenen la possibilitat de participar en un concurs per a la creació del cartell del festival FILMETS. La tutora de Yvonne Menetray ha estat la professora Georgina Alcàcer.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles