13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Canvi de data de la Patinada popular nocturna pel front Marítim de Badalona 

L’activitat Badalona sobre rodes, 1a sortida amb patins per la façana marítima, que estava prevista per aquest dijous, festivitat de Sant Anastasi, canvia de data i trasllada la seva celebració per al pròxim dijous 18 de maig

L’Ajuntament de Badalona, a través del Servei d’Esports, ha pres aquesta decisió davant el risc de pluja. La trobada popular per a patinadores i patinadors manté l’horari, les 20 hores, i la platja dels Pescadors com a punt de trobada, on també hi haurà diverses activitats. La sortida es donarà a les 20.30 hores i el recorregut arribarà fins a l’edifici de Capitania del port de Badalona, des d’on es tornarà fins al punt de sortida.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles