12.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa la campanya “La cara oculta de la teva roba” per conscienciar sobre l’impacte ambiental que tenen els teixits 

L’Ajuntament de Badalona presentarà el proper dijous dia 20 d’abril, a les 17.30 hores, a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté (carrer de Jacinto Benavente, 3) la campanya “La cara oculta de la teva roba” una iniciativa que té per objectiu conscienciar sobre l’impacte ambiental que tenen els teixits en el planeta. 

L’acte de presentació es farà en una jornada adreçat a tots els públics a partir dels 8 anys on els assistents podran participaran al taller Quina tela! per conèixer com les decisions a l’hora de vestir-se poden marcar la diferència. Durant l’activitat, qui vulgui, podrà fabricar un porta entrepans reutilitzant una peça de roba. Per poder participar cal inscripció prèvia enviant un correu a b.badalona.ca@diba.cat, trucant al telèfon 93 461 47 89 o bé presencialment a la pròpia biblioteca. La jornada comptarà amb la presència de la regidora de Medi Ambient, Rosa Trenado. 

L’Ajuntament ha editat un tríptic on s’informa sobre l’impacte ambiental dels teixits i senzills consells que permeten vestir i tenir cura de la roba de manera més sostenible, com ara vestir-se amb roba de segona mà. El tríptic es podrà aconseguir, a partir del mateix dijous, en les dependències municipals i a la web municipal. 

La Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat també se suma a l’esforç de conscienciar sobre l’impacte ambiental de la roba dedicant aquest any la seva celebració del Dia Mundial del Medi Ambient a aquesta temàtica. Durant la setmana del 5 de juny, les escoles verdes de la ciutat organitzaran diverses activitats per conscienciar a alumnat i famílies, i realitzaran activitats encaminades a l’intercanvi de roba entre l’alumnat. 

Recordem que Badalona organitza des de fa anys un dels mercats de segona mà més grans de Catalunya, el Mercat del Trasto, on la roba és un dels productes amb més èxit. La propera edició d’aquest mercat es celebrarà el diumenge 14 de maig al parc de les Muntanyetes. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles