17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

El pròxim dilluns 17 d’abril comencen les preinscripcions per poder participar al 28è Mercat del Trasto de de Badalona 

Aquest proper dilluns 17 d’abril, a les 8.30 hores, s’obrirà el termini per poder participar amb una parada en la 28a edició del Mercat del Trasto de Badalona que tindrà lloc al parc de les Muntanyetes el diumenge 14 de maig. Es tracta d’una fira on particulars i associacions sense ànim de lucre poden vendre els seus objectes de segona mà.  

Les persones que estiguin interessades en participar-hi podran fer la seva preinscripció a partir del dilluns 17 d’abril, a les 8.30 hores, a la pàgina web de l’Ajuntament.  

En aquest enllaç trobareu el formulari electrònic de preinscripció. Per realitzar el tràmit en línia, caldrà que l’usuari disposi d’un certificat digital o bé s’hagi donat d’alta al sistema VALID (idCAT mòbil). 

Les persones que no tinguin mitjans per fer la preinscripció en línia ho podran fer directament al Departament d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona, ubicat a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Aquestes preinscripcions es podran fer de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i també els dijous laborables, de 16 a 18.30 hores. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció i tindran preferència els ciutadans de Badalona. La inscripció es tancarà un cop exhaurides totes les places disponibles. 

L’objectiu del Mercat del Trasto és promoure la reutilització, donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i, alhora, donar servei a persones que els necessitin. 

En aquesta edició el mercat comptarà amb 248 parades i la participació és gratuïta Només cal que totes les persones que hi posin una parada aportin, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, llegums, oli o llet) que es donarà al Banc d’Aliments de Badalona. A més, qualsevol persona que ho desitgi, podrà fer aportacions de menjar ja que hi haurà un punt de recollida específic obert a tothom. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles