13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Dilluns 17 d’abril s’obre el termini per a les inscripcions a les Noces d’Or per a les parelles que compleixen 50 anys de convivència aquest any 2023 

Badalona torna a reconèixer, amb un acte festiu, a totes aquelles parelles que durant aquest any 2023 celebren les seves Noces d’Or. Les parelles que enguany facin els 50 anys de convivència, i ho vulguin celebrar, podran fer la seva inscripció a partir del dilluns 17 d’abril i fins al divendres 30 de juny. La trobada tindrà lloc dijous 5 d’octubre, pendent de concretar el pavelló on es realitzarà, que serà comunicat a les parelles inscrites quan recullin la invitació, 

Les persones que van iniciar la seva convivència l’any 1973, i que vulguin participar en aquest esdeveniment, ja es poden inscriure a les oficines municipals de districte (OMD) portant la següent documentació: 

– DNI de cada membre de la parella 

-Llibre de família o algun altre document que acrediti els 50 anys de convivència 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles