18.1 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Obert el període d’inscripció per participar en la 43a Cursa Popular Ciutat de Badalona 

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la 43a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni que tindrà lloc diumenge 21 de maig.  

La 43a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! ha organitzat diversos circuits per afavorir la participació de tothom. Tots els circuits són inclusius.  

La cursa gran, de 10 km, per a més grans de 15 anys, amb sortida a les 10 hores. 

La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 10 hores.  

La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 11.30 hores.  

La cursa inclusiva, de 50-100-500 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 11.30 hores. 

El preu de les inscripcions per als circuits mini, mitjà i inclusiu és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal  

http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=3754#wlp_contingut_estatic 

Les inscripcions es tancaran en línia, el diumenge 14 de maig, a les 24 hores; o abans si s’exhaureixen els dorsals. 

La recollida dels dorsals, xip i bossa del corredor es farà el dissabte 20 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30 hores, i de 10.30 a 11.15 hores, a la secretaria de la cursa. Cal presentar el resguard amb el número d’inscripció. 

La quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González ha manifestat que: “animem a tots els badalonins i badalonines a afegir-se, un any més, a aquesta cursa que forma del calendari esportiu de la ciutat i de les Festes de Maig”, la Cursa del Dimoni, afegeix “es viu com un acte esportiu i com una activitat festiva de la ciutat que també, pel seu caràcter inclusiu, permet la participació de tothom”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles