20.4 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

En marxa el dispositiu especial de seguretat de la Copa del Rei Badalona 2023 

Un dispositiu especial d’efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona i Mossos d’Esquadra, amb el reforç de la Policia Nacional, treballa per garantir la seguretat dels participants i dels visitants durant la celebració de la Copa del Rei de bàsquet 2023. L’operatiu se centra especialment en els espais amb més volum de persones com les entrades i les sortides dels partits, els diferents esdeveniments a les Fan Zone i la Nit de la Copa. 

Aquest matí, al Palau Municipal d’Esports de Badalona, ha tingut lloc la darrera reunió de coordinació dels diferents cossos policials presidida per l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro. 

Per millorar la gestió davant grans aglomeracions, els efectius a peu i en vehicles, tant uniformats com de carrer, reben el suport de la unitat de drons de la Guàrdia Urbana i també s’han activat les unitats canines de la policia local i dels Mossos d’Esquadra. L’operatiu fa incidència en el reforç del pla de seguretat al Metro i als transports públics de superfície per prevenir l’actuació dels delinqüents reincidents. Així mateix, unitats especialitzades, com les de subsol, també s’han desplegat per a prevenir qualsevol situació de risc i la Guàrdia Urbana de Badalona s’encarrega de la seguretat viària. 

Aquest ampli dispositiu també treballa coordinament amb els cossos de seguretat privada que es troben, entre altres espais, als accessos de diversos equipaments, com el Palau Municipal d’Esports, i a les Fan Zone.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles