25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona obre un procés participatiu en el Districte 2 per a donar nom a la plaça situada entre el carrer de Vallvidrera i l’avinguda d’en Caritg  

L’Ajuntament de Badalona posarà en marxa durant el pròxim mes de febrer un procés participatiu en el Districte 2 de la ciutat per a posar nom a la plaça situada entre el carrer de Vallvidrera i l’avinguda d’en Caritg. Aquest procés serà treballat conjuntament per tècnics municipals i participants de Germina, una entitat sense ànim de lucre ubicada al barri de Lloreda, en la confluència amb el barri de La Pau, que ofereix suport i acompanyament a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat a partir de diferents programes socioeducatius. 

Concretament, el procés participatiu es durà a terme en dues fases: 

– Una primera de recopilació de noms suggerits pels veïns del barri i el seu teixit comercial i social. Entre tots els noms proposats es triaran quatre opcions, una de les quals serà directament a proposta dels infants i joves de Germina. 

– En una segona fase s’obrirà el període de votació a través de l’espai web Decidim. La proposta més votada serà l’escollida per donar nom a la plaça. 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i del Districte 2, Rosa Trenado, ha destacat “la importància de dur a terme aquest procés de manera conjunta amb Germina, ja que és una manera d’implicar tant a les persones participants de l’entitat, com a la resta de veïns del barri en decisions importants, com per exemple la de triar el nom de la plaça que perdurarà durant molt de temps”.  

La Fundació Germina fa cinc anys que té en marxa el projecte “Què passa a la plaça”, una iniciativa que busca millorar la convivència i aportar vitalitat a l’espai que es troben just quan obren la porta. Per aquest motiu, des de la fundació s’assenyala que “als infants, joves i famílies els hi fa molta il·lusió que s’iniciï un procés participatiu i veïnal per donar més identitat a la fins ara plaça sense nom”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles