25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Presentat el partit solidari EL BÀSQUET ÉS VIDA que tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports de Badalona el diumenge 11 de desembre 

La sala de premsa del Palau Municipal d’Esports de Badalona ha acollit avui l’acte de presentació del partit solidari “EL BÀSQUET ÉS VIDA” que se celebrarà el diumenge 11 de desembre, a partir de les 17.30 hores, en aquest mateix recinte esportiu. L’esdeveniment té com a objectiu recollir fons per un dels projectes de la Fundació impulsada pel jugador de bàsquet Ricky Rubio. 

Es tracta d’una iniciativa destinada a impulsar un dels projectes més destacats de The Ricky Rubio Foundation que, juntament amb la Fundació La Caixa, promou el nou Gimnàs Pediàtric a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, una sala de rehabilitació física moderna que serà clau en la recuperació activa d’interns en tractament, pacients de traumatologia i trasplantats o sotmesos a cirurgies complexes. 

El bàsquet serà l’eix central de l’esdeveniment del dia 11 de desembre participat per una combinació de youtubers, actors, músics, humoristes, models, diversió i humor, amb regals, ball i actuacions musicals al descans. Tresco, Ari Geli, Papi Gavi, Edu Esteve i Luca, del projecte Luca de Ricky Rubio Foundation, són alguns dels participants ja confirmats. 

L’acte compta amb el patrocini d’ENDESA, la col·laboració del Club Joventut Badalona i el suport de l’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Basquetbol i amb la intervenció del president The Ricky Rubio Foundation, Esteve Rubio, el president de El Basket és Vida, Alberto Bejar i la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, qui ha assenyalat que “la ciutat i el seu Ajuntament està sempre al costat d’iniciatives com aquesta que uneixen esport i salut, més encara si com és aquest cas l’esport és el bàsquet que va lligat estretament al nom de Badalona”. 

Les entrades per al gran espectacle del diumenge 11 de desembre, a partir de les 17.30 hores, posades a la venda al preu de 8 €, ja es poden retirar a la pàgina www.penya.com del Club Joventut Badalona, un dels col·laboradors principals juntament amb l’agència de Màrqueting 24 Street. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles