21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Hospital de l’Esperit Sant desplega la gestió de les baixes per ingrés des del mateix hospital

Des de mitjans de novembre la FHES ha començat a desplegar la gestió de les incapacitats temporals (IT) per ingrés hospitalari des del mateix hospital, amb l’objectiu de treure aquests tràmits de l’atenció primària.

Des de la Unitat de Sistemes d’Informació de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant s’ha desenvolupat el programa que permet tramitar les incapacitats temporals (IT) per ingrés hospitalari des del mateix hospital, amb l’objectiu de treure aquests tràmits de l’atenció primària. L’equip d’admissions ha dissenyat un circuit per fer-ne la gestió i el seguiment, que s’iniciarà amb el checklist que es fa telefònicament als pacients que s’han de sotmetre a una intervenció i que acabarà quan el pacient se’n vagi d’alta.

Amb aquest nou programa, les persones que ingressen a l’hospital, tant si entren per la via d’urgències com si entren per la via programada, poden tramitar la baixa laboral des del mateix hospital i la rebran automàticament a través de La Meva Salut, així s’estalvia el desplaçament dels familiars al centre d’atenció primària per gestionar-la.

La baixa per IT la genera el mateix hospital en el moment de l’ingrés, si el pacient ho requereix. Mentre el pacient romangui hospitalitzat es gestionarà el primer comunicat de confirmació i en el moment de l’alta d’hospitalització també es generarà el comunicat de confirmació amb una validesa de 14 dies. Tant la baixa com el primer comunicat es poden descarregar immediatament des de La Meva Salut. Els comunicats de confirmació següents i l’alta s’han de tramitar des de l’atenció primària.

La mesura beneficia la població en edat laboral i forma part del conjunt d’iniciatives del  Departament de Salut destinades a desburocratitzar l’atenció primària. El canvi permet  agilitzar els processos, disminuir el nombre de contactes a l’atenció primària per gestions  d’aquest tipus, i millorar l’experiència del pacient i el seu entorn.

.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles