21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Ingressen a presó dos homes que van cometre un robatori amb violència a Santa Coloma de Gramenet i que van ser detectats gràcies a la col·laboració ciutadana

Agents de Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir el passat 29 de novembre, a Santa Coloma de Gramenet, dos homes, de 34 i 37 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.
Els detinguts van aprofitar que la víctima sortia amb el seu marit de comprar d’un supermercat del centre de la ciutat per abordar-la i robar-li la bossa de mà. Això va fer que la víctima caigués a terra i fos arrastrada pel terra per sostreure-li les seves pertinences.
Els presumptes autors també van agredir el marit fent-lo caure al terra quan aquest volia defensar la seva parella.
Gràcies a la col·laboració d’un ciutadà que va presenciar els fets i que va seguir als presumptes autors, els agents van localitzar, identificar i detenir els dos homes a la plaça de la Vila.
Els detinguts van passar ahir 1 de desembre a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, el qual va decretar l’ingrés a presó dels dos detinguts.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles