21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

El parc de Nova Lloreda acull aquest diumenge la Festa dels Drets dels Infants 

Aquest diumenge 20 de novembre es commemora el Dia Internacional dels Infants. Per aquest motiu, i dins de les activitats que es porten a terme en la 3a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona, el parc de Nova Lloreda acollirà la Festa dels Drets dels Infants que tindrà lloc des de les 11 fins a les 14 hores. 

A la festa hi haurà activitats per a totes les edats, jocs, tallers, actuacions musicals amb Paula y Javier; dansa, esports, espais per a la petita infància; conta contes amb Petit Bombay; construccions; una exposició de cartells sobres els Drets dels Infants i pallassos i circ amb el Trio Popetin. 

A les 13 hores tindrà lloc la lectura del Manifest del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) i del Consell dels Infants de Badalona (CIB), i es cantarà la cançó dels Drets dels Infants. 

La Festa dels Drets dels Infants està organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i per la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) amb la participació d’escoles, centres socioeducatius i entitats de tota la ciutat. 

Entre altres, participen amb alguna activitat les entitats i serveis següents: Badalona Batec FAMPAS, Ballet Silvia Pallisera, Club d’Escacs Badalona, Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià de Badalona, Centre Sant Jaume-Fundació Carles Blanch, Conservatori Professional de Música de Badalona, Consell dels Infants de Badalona (CIB), Elisenda Solà-Niubó (Cartró Band), Fundació Salut Alta, La Caseta amb rodes, La Rotllana, Les Bèsties i diables de La Salut, Spider-man Santako, Veu de Gossos Bdn, Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona. 

Escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona (CIB) del curs 2022-23: 

Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Betúlia, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre La Brúixola-Fundació Espai Natura i Joventut, Centre Obert Llefià-ISOM, Centre Sant Jaume-Fundació Carles Blanch, Fundació Ateneu Sant Roc, Fundació Germina, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Boada, Josep Carner, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llorens Artigas, M. D. de la Salut, M. D. de l’Assumpció, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella, NJ Praga, Pere de Tera, Planas i Casals, Rafael Alberti, Ramiro de Maeztu, Salesians Badalona, Salvador Espriu, Sant Andreu, Santíssima Trinitat, Sant Jordi i Ventós Mir. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles