14.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull aquest diumenge dues activitats dins de la programació de la Jugatecambiental 

Aquest diumenge 20 de novembre al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, entre els 11:30 i les 13:30 hores tindrà lloc al Jardí de les Papallones l’activitat “Plantada d’hivern al jardí de les papallones”. Els assistents podran observar com la natura es transforma i es prepara per a l’hivern i es plantaran conreus hortícoles d’hivern com ara cols, coliflors, bròquils, pèsols i faves. Aquestes plantes afavoreixen la presència d’algunes espècies de papallones i, enriqueixen el sol. El punt de trobada és a la Jugatecambiental situada a l’antic bar, a tocar dels jocs infantils. 

A més, tots els participants d’aquesta activitat al Jardí de les Papallones  rebran informació sobre els vegetals que s’hi planten i quina utilitat tenen per a les persones i els nombrosos insectes que hi viuen. 

La fauna secreta del parc i taller de petjades 

També diumenge, a la Jugatecambiental, tindran lloc entre les 11:30 i les 13:30 hores activitats lúdiques no guiades de caràcter familiar i, des de les 12 fins a les 13 hores, es desenvoluparà l’activitat “La fauna secreta del parc i taller de petjades” on els participants podran descobrir les petjades dels animals que viuen al parc.  

El punt de trobada de totes les activitats organitzades per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) serà la Jugatecambiental, situada a l’antic bar a tocar dels jocs infantils. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles