25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

BSA guanya els premis CSC Impulsa apostant per la salut del personal sanitari 

La Unitat de Prevenció de Riscos Laborals de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha guanyat el primer premi del CSC Impulsa, un projecte emmarcat en el conveni de col·laboració subscrit entre el CSC i Roche Farma i que busca impulsar la innovació al sistema sanitari, incentivant la cultura de la innovació a les organitzacions. 

El projecte, titulat «La prevenció dels trastorns musculoesquelètics en personal sanitari mitjançant l’ús de l’exoesquelet», ha estat liderat per la professional Lola Espigares, coordinadora de prevenció de la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals. L’objectiu del projecte està orientat a la millora de l’estat de salut dels professionals sanitaris, proporcionant un envelliment saludable en un entorn laboral i segur per a professionals i pacients. Així, l’ús de l’exosquelet evitarà la sobrecàrrega lumbar, facilitant l’adopció d’una bona postura, reduint la pressió en el disc intervertebral i impactant de manera positiva en la salut i benestar dels professionals i en la dinàmica assistencial.  

15 projectes finalistes 

Els premis CSC Impulsa 2022 estan adreçats a totes les entitats sanitàries associades al Consorci. Enguany, les candidatures s’havien d’enquadrar en les categories de Resultats en salut, Atenció centrada a la persona, Compra innovadora, Prevenció de problemes de salut, Sostenibilitat econòmica, energètica i/o ambiental, Satisfacció dels pacients, Satisfacció dels professionals, Integració i continuum assistencial, Enginyeria de processos i serveis assistencials o Big data i algorismes predictius d’aplicació a la pràctica assistencial.  

Els projectes finalistes, pertanyents a catorze entitats associades, han estat seleccionats pel jurat de CSC Impulsa entre els 61 projectes presentats a la convocatòria 2022, que va finalitzar el passat 15 de juliol. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles