13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Badalona Serveis Assistencials (BSA) torna a ser seu oficial no competitiva de FILMETS Badalona Film Festival

La sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona i del Centre Sociosanitari El Carme de BSA projectaran una selecció de curtmetratges de FILMETS Badalona Film Festival pels professionals de l’organització els dies del festival. En aquesta segona edició, i sense les restriccions d’aforament de la pandèmia COVID-19, la convocatòria és oberta també a persones usuàries i familiars.

Apropar els millors curtmetratges i apostar per la cultura com a benefici directe per a la salut són alguns dels objectius d’aquesta iniciativa que neix de l’aliança entre l’organització sanitària i Badalona Comunicació -dues entitats públiques que consoliden d’aquesta manera la seva aliança amb vocació de servei-.

La gerenta de BSA, Pilar Otermin, ha explicat que «mantenir iniciatives com aquesta col·laboració amb Filmets, que enguany fem per segona edició consecutiva, ens permet avançar cap a experiències d’hospitalització molt més positives. Gràcies a que les mesures COVID han millorat respecte a l’any anterior, aquest 2022 podrem obrir les projeccions del festival al personal sanitari, usuaris i usuàries i als familiars».

Per la seva banda, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha explicat que “a Badalona Comunicació estem molt satisfets i molt contents de renovar l’acord amb BSA ja que això permetrà que pel·lícules de la Secció Oficial de FILMETS siguin vistes pel personal sanitari i els usuaris i usuàries dels equipaments de BSA». «Aquesta iniciativa ens satisfà moltíssim perquè permet cumplir la nostra missió com a servei públic i és una més de les col·laboracions que tenim Badalona Comunicació i BSA», ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles