25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

El CNL de Badalona i Sant Adrià posa de nou en marxa el seu cor per aprendre català cantant

Després de la bona acollida que va tenir el Cor durant el curs passat, el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià i el Conservatori Professional de Música de Badalona tornen a col·laborar per posar-ne en marxa una nova edició.
L’objectiu de l’activitat és que els aprenents de català puguin continuar formant-se fora de l’aula i millorin el seu domini del català oral en un ambient distès. Els assajos consten de dues parts: a la primera, una tècnica del CNL tracta aspectes lingüístics de les cançons, com la fonètica o el vocabulari; a la segona, el director del cor -professor del Conservatori- tracta aspectes relacionats amb el cant.
L’activitat té un caràcter lúdic, no es requereixen coneixements musicals, és gratuïta i està dirigida a alumnes dels cursos i a aprenents del Voluntariat per la llengua (VxL) del CNL. Només cal tenir ganes de cantar en català!
El cor Comença el 19 d’octubre i continuarà tot el curs, cada dimecres de 12 a 13.15 h a la seu del Conservatori (carrer del Pare Claret, núm. 2).
Les inscripcions es fan a través del formulari següent: Cor del CNL de Badalona. Si voleu més informació, la podeu consultar a la pàgina web del Cor del CNL.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles