17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Ingressa a presó per tres robatoris violents a Santa Coloma de Gramenet

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir, el 21 de juliol, un home de 27 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i/o intimidació.

Els fets van passar a Santa Coloma de Gramenet. En els tres casos el lladre va escollir persones d’edat avançada amb mobilitat reduïda a les quals seguia i, quan veia el moment oportú, les assaltava.

El primer robatori va tenir lloc el 25 de juny, pels volts de les 15:30 hores, al carrer Sant Josep. Un home de 66 anys accedia al portal de casa seva quan va ser abordat per un individu que el va fer caure a terra i el va colpejar. Seguidament, el va amenaçar amb una navalla i li va sostreure els diners que portava a sobre: una cadena d’or, un telèfon mòbil i un rellotge.

El segon fet va ser el 20 de juliol, cap a les 14:00 hores, a l’avinguda Francesc Macià. En aquest cas la víctima va ser una dona de 87 anys a qui un individu se li va acostar i de sobte li va arrencar la cadena d’or que portava al coll. 

Finalment, el 21 de juliol a les 11:30 hores es va produir el tercer robatori al carrer Plata. Un individu va estirar la cadena d’or que un home de 70 anys portava al coll.

Arran dels robatoris, la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Gramenet va iniciar les indagacions que van permetre identificar el presumpte autor. Aquest va ser localitzat i detingut el 21 de juliol a les 21:00 hores. En el moment de la detenció portava a sobre algun dels objectes que constaven com a sostrets en els robatoris anteriors.

La investigació continua oberta i no es descarta que estigui relacionat amb altres fets similars.

El detingut, que té nou antecedents, va passar el dia 24 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles