15.4 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Presentada la samarreta i la bossa del corredor de la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona 

Aquest migdia la 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, i el director de l’oficina La Casa Agency de Badalona, Daniel Loureiro, com a patrocinador, han presentat la samarreta i la bossa del corredor de la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni, que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de juny, i en horari de tarda. 

Recordem que la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! ha previst un seguit de circuits inclusius per afavorir la participació de tothom:  

– La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 19 hores.  

– La cursa inclusiva, de 30-50-100 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 19 hores. 

– La cursa gran, de 10 km, per a majors de 15 anys, amb sortida a les 20 hores. 

– La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 20 hores.  

El preu de les inscripcions per als circuits mini, mitjà i inclusiu és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal o a xipgroc.  

Ampliació de les inscripcions presencials 

De manera excepcional aquells corredors i corredores d’última hora podran formalitzar la seva inscripció presencialment a l’Escola del Mar en l’horari de recollida dels dorsals, del xip i de la bossa de corredors. 

La recollida dels dorsals i xip es pot fer el divendres 17, de 17 a 20 hores i dissabte 18 de juny, de 10 a 18 hores, a l’Escola del Mar – Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37). 

Punts d’hidratació 

Atès que Badalona es troba immersa en una onada de calor que ha fet augmentar durant aquests dies les temperatures de manera excepcional, la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! recomana que els participants agafin aigua a la sortida, també hi haurà un punt d’avituallament per tal de facilitar la hidratació, i així mateix també s’instal·larà un altre punt on els corredors i les corredores es podran refrescar mullant-se amb aigua. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles