17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Comencen els treballs per a la remodelació de l’avinguda d’Alfons XIII que tindrà voreres més amples, nou paviment i un carril bici de doble sentit 

Aquesta setmana han començat els treballs previs del projecte de remodelació de l’avinguda d’Alfons XIII, una de les vies més importants i transitades de la ciutat. Les obres de millora de l’espai públic tenen un pressupost estimat de 3,5 milions d’euros i estan promogudes per l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). 

L’abast dels treballs de reordenació de l’avinguda d’Alfons XIII comprenen el tram de 1.100 metres de longitud entre el carrer del Bogatell (al barri d’Artigues, a tocar del municipi de Sant Adrià de Besòs) i el carrer de Juan Valera al barri de Llefià. Actualment s’estan fent els treballs previs de cales d’inspecció al paviment per a la localització dels diferents serveis. 

L’actuació contempla una urbanització total de l’avinguda amb l’ampliació i continuïtat de les voreres i la reducció dels carrils de circulació, la renovació total del paviment, un nou enllumenat públic, la renovació de la jardineria i l’arbrat, així com l’actualització de les infraestructures dels serveis existents. L’avinguda d’Alfons XIII resultant serà més amable amb els vianants, amb voreres més amples, increment dels passos de vianants i dels semàfors, i també es potenciarà la circulació de bicicletes amb la creació d’un carril bici bidireccional que millorarà la connexió de la ciutat amb Sant Adrià de Besòs i Barcelona. També el projecte de remodelació inclou millores en les parades d’autobús amb la col·locació de noves marquesines. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el regidor d’Espais Públics de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana, han visitat avui la zona han començat els primers treballs previs. L’alcalde ha assenyalat que “aquest és un projecte molt necessari per a una de les principals artèries i amb més trànsit de la ciutat que actualment presenta un estat força malmès. Avui fem un pas més per tal que els veïns i les veïnes puguin gaudir a principis del 2024 d’una transformació radical de l’avinguda d’Alfons XIII amb voreres més amples i amb millores imprescindibles com una nova il·luminació”.  

Està previst que les obres, que afectaran més de 19.000 m2 de superfície, s’iniciïn el mes de març de l’any vinent, amb una durada aproximada de 9 mesos. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles