18.1 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Badalona commemora el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional a la plaça de la Vila 

L’Ajuntament de Badalona commemora un any més el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional que tindrà lloc demà dimarts 8 de març a les 17.30 hores a la plaça de la Vila. L’acte forma part de la campanya “Reivindicatives i diverses”, que es desenvoluparà durant tot el mes de març i que inclou més d’una trentena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per les diferents associacions, grups i plataformes feministes de la ciutat. 

En l’acte institucional participaran les regidores dels diferents grups municipals presents al consistori, que llegiran el manifest institucional unitari. Un cop finalitzi l’acte, a les 18 hores, començarà la mobilització organitzada per la Plataforma 25N, consistent en una manifestació que iniciarà el seu recorregut a la plaça de la Vila i acabarà a la plaça dels Països Catalans.  

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha convidat la ciutadania a participar en les activitats programades durant aquest mes a la ciutat perquè “calen polítiques feministes cada 8 de març i cada dia de l’any i és imprescindible la nostra implicació per aconseguir-ho”. Llauradó ha afirmat que el “feminisme és reivindicatiu i divers, lema d’enguany de la campanya municipal del 8M, i es caracteritza per tenir capacitats transformadores, acollidores i reivindicatives”. “És necessari aprofitar el gran potencial de les dones i del moviment feminista per erradicar, les violències masclistes, que són la forma més greu de vulneració dels drets de les dones; i les desigualtats de gènere en els diferents àmbits de la vida” ha reflexionat la regidora.  

Podeu consultar els actes i activitats programades durant el mes de març a Badalona amb motiu del Dia Internacional de les Dones a continuació:

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles