L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha visitat aquest matí les instal·lacions de l’Hospital Germans Trias i Pujol amb la voluntat de conèixer el centre d’una forma global i refermar el compromís del Govern municipal amb la consolidació de Can Ruti com un Hub sanitari i d’investigació biomèdica de referència estatal. Guijarro ha recorregut les diverses àrees que conformen l’Hospital i ha pogut conèixer de la mà dels professionals del centre les àrees estratègiques que conformen el recinte hospitalari i que són claus per a potenciar Can Ruti com a centre de referència a Catalunya i Espanya.  

L’alcalde també ha visitat la nova UCI de l’Hospital Germans Trias, que va entrar en funcionament aquest dilluns 13 de desembre. La nova planta disposa de 20 llits de crítics estructurals més, dels quals 16 estaran destinats a l’atenció del pacient crític adult i quatre estaran destinats a l’atenció del pacient crític pediàtric, convertint-se així en l’única unitat de crítics pediàtrics del Barcelonès Nord i Maresme i completant d’aquesta manera la cartera de serveis del territori tant pel que fa a la Medicina Intensiva com a la Pediatria.  

Aquesta nova UCI suposa un canvi significatiu en les condicions d’hospitalització del pacient crític de l’Hospital, ja que totes les habitacions són individuals, equipades amb la darrera tecnologia i, sobretot, pensades per respondre a les necessitats dels professionals, dels pacients i de les seves famílies. 

Durant la visita l’alcalde ha estat acompanyat per la gerent de l’Àmbit de la Metropolitana Nord de la Regió Sanitària de Barcelona, Anna Aran; de la directora executiva del sector sanitari Barcelonès Nord i Maresme, Anna Puente; del gerent territorial de l’Institut Català de la Salut a l’àrea Metropolitana Nord, doctor Jordi Ara; del director assistencial de l’Hospital Germans Trias, Josep Maria Mòdul; de la directora infermera de l’Hospital Germans Trias, Isabel Andrés, i del director de Serveis Generals de l’Hospital, Marc Jaumà. 

En acabar la visita, Rubén Guijarro ha agraït la possibilitat de poder “visitar les instal·lacions i conèixer amb tota mena de detalls com treballa l’equip de professionals de l’Hospital, a qui agraeixo la seva dedicació i professionalitat i que són el pilar fonamental per fer d’aquest centre una institució de referència”. L’alcalde de Badalona ha refermat “el compromís absolut del Govern municipal per treballar en l’impuls i consolidació de Can Ruti com un Hub sanitari i d’investigació en la salut, en la biomedicina, en la biologia i en la innovació que sigui referent a Catalunya i a Espanya i permeti projectar la ciutat de Badalona i associar-la a valors positius”.  

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí