20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, visita la comissaria de la Guàrdia Urbana per reconèixer la tasca de la policia local i donar tot el suport del nou Govern municipal

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha realitzat avui la seva primera visita institucional a la comissaria de la Guàrdia Urbana de la ciutat. D’aquesta manera el nou alcalde de la ciutat ha volgut reconèixer la tasca del cos i el suport del nou Govern municipal a la Guàrdia Urbana.  

Guijarro ha anunciat també una inversió de 2,4 milions d’euros per modernitzar les dependències actuals i dotar el cos de personal, de recursos suficients i de material tecnològic “per poder convertir la Guàrdia Urbana de Badalona en una policia del segle XXI”. D’aquests 2.4 milions d’euros, 1 milió anirà destinat a renovar les instal·lacions interiors i exteriors amb noves sales o la millora de l’accessibilitat a l’edifici de l’actual prefectura, i 1,4 milions més per dotar a la policia local de material tecnològic com càmeres de videovigilància i sales de controls. 

L’alcalde també s’ha compromès abans del 2022 a “tirar endavant les places interadministratives que fa dos anys que estan paralitzades i poder incorporar i augmentar el número d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona”. Pel que fa a l’estructura actual de la policia local Guijarro s’ha mostrat a favor de mantenir la “unitat de reforç i intervenció planificada a la ciutat perquè és necessària per als veïns i veïnes i per als mateixos professionals”. Segons l’alcalde aquest tipus de policia existeix a diferents ciutats de l’entorn de Badalona “amb la diferència que en aquestes ciutats ni es polititza, ni s’utilitza per qüestions partidistes ja que el seu compromís de servei públic és inqüestionable”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles