26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Els jardins de l’Escorxador acolliran diumenge la Trobada d’arts plàstiques i música Ritmes i Colors

El pròxim diumenge, 14 de novembre, els jardins del parc de l’Escorxador seran l’escenari de la Trobada d’arts plàstiques i música en directe Ritmes i Colors. En aquest espai actuaran dos artistes vinculats Badalona especialitzats en el muralisme i la música que servirà d’homenatge generacional a Soledad Vendrell, del Grup de Dones de Morera, i de Sagrario Agüero de Dones en Moviment, desaparegudes recentment. 

Els colors, les notes musicals i la participació col·lectiva acabaran donant forma a dos murals amb els rostres de la Soledad Vendrell i la Sagrario Agüero, per a retre un homenatge a la gran trajectòria social d’aquestes dues dones. Aquests murals no seran efímers, sinó que passaran a ser patrimoni col·lectiu dels barris on aquestes dones van desenvolupar el seu activisme social. 

La trobada d’arts plàstiques i música començarà a partir de les 11 del matí a l’espai exterior de l’Escorxador-NAU3 del barri de la Salut, al carrer de l’arquitecte Fradera s/n. La direcció artística és de Carlos García, conegut artísticament com a Spogo, nascut a Barcelona l’any 1980, que va cursar els estudis a l’Escola d’Arts i Oficis Pau Gargallo de Badalona i creador, entre altres, del col·lectiu artístic Barri Groc. L’artista plàstic Lucas Milà pintarà els dos murals i el cantant badaloní, Xesco Arnal Dimas, acompanyat per Roger Giménez i Cristian Riaño, posaran les notes musicals. 

L’entrada i la participació en aquesta trobada és lliure. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles